İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Arnavutköy İlkokulu

Projelerimiz

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı projesi olan Çevre Dostu 1000 Okul Projesi tanıtımı gerçekleştirildi.

Ara

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin yıl dönümü sebebiyle çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının arttırılması amacıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" :

Ara

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin yıl dönümü sebebiyle yapılan etkinliklerimizden resim sergimizden kareler...