İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Arnavutköy İlkokulu

Arnavutköy İlkokulu

Anadolu Mahallesi Yıldırım Bayezid Caddesi No.4 Arnavutköy / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz ; Amacı olan,katılımcı,demokratik ve laik,bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu , olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen girişimci,mutlu,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz; Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz, Erasmus+ A İlkokulda Montessori Dönüşümü Projesiyle 2017 De Kabul Edildi. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü (İlkokulda Montessori) Aldı. Duy, Ne Anlatacağım projesiyle Eğitimde İyi Örneklerde İlk yüz örneğin arasına katıldı. Seksek İstanbul 2.Si Oldu. Erasmus+ Plus Projemizin Kabulü Mendil Kapmaca İlçe 1.Si Oldu. Kaleli Yakan Top İlçe 2.Si Oldu. Ağaçların Adları İstanbul okul bayrağı aldık Okul web sitesimiz 2019 Türkiye 15. Si oldu. Okul dergimiz (Beyaz Baykuş) İstanbul 2. Si oldu. Okulda Buluşalım çay etkinliğimiz Eğitimde İyi örneklere seçildi. İSO kalite belgelerimiz yenilendi. 6 yıldır Harezmi Eğitim Modeliyle başarılarını devam ettiriyor.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
08:00-12:50 / 13:10-18:00
DOĞAL GAZ
Arnavutköy Merkez / İstanbul
Arnavutköy / İstanbul
İlçe Merkezi
Sportif Etkinlikler
Futbol-Basketbol Turnuvaları- Akıl Zeka Oyunları- Satranç Turnuvaları-Salon Sporları Masa Tenisi Turnuvaları Hentbol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler
VEX ROBOTİCS ROBOT YARIŞMALARINA KATILIM - MONTESSORİ EĞİTİM MODELİ 18 SINIFIMIZDA UYGULANMAKTADIR- HAREZMİ EĞİTİM MODELİ 3 GRUPTA UYGULANMAKTADIR- BİLGİSAYAR KURSLARI YAPILMAKTADIR- ARDUİNO KURSU YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
Avrupa Birliği Projemiz Kabul Edildi. (İlkokulda Montessori Dönüşümü)